Eric Mudde, voor al uw dakbedekking, zink- en loodgieterswerken

Eric Mudde dak-, zink- en loodgieterswerken is een jong bedrijf, maar wel één met jarenlange ervaring in het vak. Wij werken veel voor particulieren en mogen ook een aantal grote- en middelgrote bedrijven en instellingen tot onze vaste klantenkring rekenen. Kijk hiervoor ook bij onze referenties.
Bij ons kunt u terecht voor het vakkundig aanleggen of repareren van uw loodgieterswerk, vrijwel alle soorten dakbedekking, op maat gemaakte zinken dakgoten, het aanleggen van uw C.V.- installatie en natuurlijk het vervangen van uw C.V. ketel.

Ook zijn wij er voor u als er een lekkage is. Liever voorkomen wij dit echter door op gezette tijden, bijvoorbeeld jaarlijks, een dakinspectie bij u uit te voeren. Door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten signaleren wij slechte plekken al voordat er een lekkage met de daaraan gekoppelde ongemakken ontstaat.
Wij leveren uitsluitend kwaliteitswerk en doen dat altijd met de beste materialen. Bij ons kunt u terecht voor de kleine klussen, maar ook voor de grote projecten bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met de klant komt het tot een persoonlijke aanpak van uw verbouwing, waarbij u er zeker van kan zijn dat wij ons aan de met u gemaakte afspraken houden.

Op deze pagina's vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichtten. Klik op de links hierboven om verder onze site in te gaan. Zowel bij spoed als voor een vrijblijvende offerte: bel 06 - 15 61 21 10. Als u ons mailt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Eric Mudde, klein genoeg voor het kleine, groot genoeg voor het grote!