Loodgieterswerkzaamheden

Eric Mudde, dé specialist op het gebied van loodgieterswerk, heeft u veel te bieden. Omdat men het over het algemeen niet mooi vindt om het leidingwerk in het zicht te hebben, worden deze zoveel mogelijk weggewerkt in vloeren en muren. Nadeel hiervan is echter, dat een eventuele lekkage moeilijker op te sporen is. De reparatie hiervan brengt veel hak- en breekwerk met zich mee. Des te belangrijker is dus een vakkundige montage!

Een water- en gasinstallatie bestaat uit meer dan alleen het tappunt. Afhankelijk van het aantal tappunten en het traject dat de leidingen moeten volgen maken wij een berekening voor de benodigde diameters van de leidingen. Ook dit is weer een klus die u het best door de deskundige loodgieter uit kunt laten voeren.

Als u van plan bent om uw badkamer, keuken of toilet te renoveren neem dan gerust contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte zoeken wij samen met u naar de perfecte indeling. Ons beleid om topkwaliteit af te leveren, afspraken na te komen en om het werk schoon en opgeruimd achter te laten heeft ons al veel vaste en tevreden klanten in Haarlem en omgeving opgeleverd.

Als veiligheid, kwaliteit, ontwerp en comfort voor u belangrijk zijn kiest u een betrouwbare naam: Eric Mudde!