Over Eric Mudde Dak-, zink- en loodgieterswerken

De naam Eric Mudde is al tijden een begrip in de loodgieterswereld. Na een jarenlange carrière als bedrijfsleider bij een grote vooraanstaande firma heeft hij deze periode afgesloten en de stap gezet om voor zichzelf te beginnen.

En met succes! Vanaf het eerste moment hebben bedrijven, instellingen en particulieren hun vertrouwen in hem getoond en is het al snel een bloeiende onderneming geworden.

Wij kunnen uw dak vernieuwen met praktisch alle soorten dakbedekking zoals APP, pannen, kunststof, lei en bitumen. Natuurlijk behoort een compleet zinken dak ook tot de mogelijkheden. Verder verzorgen wij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Denk daarbij aan het aan- en omleggen van gas- en waterleidingen en rioleringswerken. Uiteraard kunt u ook voor een spoedklus als lekkage bij ons terecht.

Eric Mudde levert dan ook kwaliteitswerk en doet wat hij belooft. Wij nodigen u uit om eens rond te kijken op de pagina referenties. Laat u overtuigen door het feit dat de genoemde organisaties het onderhoud van hun gebouwen alleen aan de echte vakman toevertrouwen.
Als u denkt dat wij ook voor u iets kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart en maken een passende offerte voor u!

Van kraanleertje tot een complete dakrenovatie, geen opdracht is te klein of te groot!