Zinkwerk

Het product zink is niet alleen mooi maar is de laatste jaren ook een topinvestering gebleken. Door de verbeterde omstandigheden in het milieu is de gemiddelde levensverwachting van een nieuwe zinken dakgoot bij regelmatig onderhoud gestegen tot 40 jaar.
Zink is een legering van zink met kleine hoeveelheden titaan, koper en aluminium. Ook is er een heel goed verzamelsysteem voor metalen. Omdat de opbrengst hoog is wordt zink voor 90% gerecycled, zonder verlies van de goede eigenschappen en de kwaliteit.

Wat kan Eric Mudde voor u betekenen op het gebied van zinkwerk?
Wij herstellen of vernieuwen al uw zinkwerk, bijvoorbeeld het zinkwerk op dakkapellen en maken natuurlijk een compleet zinken dak op maat. Verder zijn wij er voor alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis zoals het aanbrengen, herstellen of vervangen van dakgoten, kilgoten en hemelwaterafvoeren. Het werken met zink op maat is een ambacht. Wij zijn op de hoogte van allerlei technieken, waardoor wij alles precies voor u kunnen maken zoals u het wenst.
Verder inspecteren, onderhouden en repareren wij uw zinkwerk zodat u er jarenlang plezier van heeft.
Ook het repareren en aanbrengen van loodslabben en voetlood bij schoorstenen en platte daken kunnen wij voor u verzorgen.
Natuurlijk kunt u ook voor vrijblijvend advies over zinkwerk contact met ons opnemen.

Of het om een spoedgeval gaat of een doordacht plan voor de vernieuwing van uw zinkwerk, wij denken in oplossingen, niet in problemen.

Is uw dak lek? Bel dan direct 06 - 15 61 21 10